Home » Okategoriserade » Låna pengar till Sony NEX-6 kamera

Låna pengar till Sony NEX-6 kamera

Det finns inget som en bra kamera, som kan få vardagen till att bli roligare och samtidigt få fram barnet i varje elektronikglad person. En av de stora aktörerna på kameramarknaden, Sony, har med sin NEX-6 kamera verkligen producerat en produkt av kvalitet. Den japanska elektronikjätten har gjort en kamera som alla kan använda, och som dessutom helt enkelt tar utmärkta bilder. Du kan läsa mer om priset, egenskaperna och hur du finansierar kameran i det här inlägget, där jag kommer att titta närmare på NEX-6.

 

Produkten

Själva kameran går in under kategorin digitalkamera, med möjlighet att byta objektiv (linsen) till något bättre och dyrare. Du får samtidigt en kamera som har inbyggd Wi-Fi, vilket innebär att du kan överföra bilder från kameran direkt till en dator om båda produkterna är anslutna till samma trådlösa nätverk samtidigt. Likaledes kan du ladda ner appar till din kamera, om det skulle vara av intresse.

 

Av specifikationer kan man t.ex. nämna en 16,1 MP-sensor och Full-HD videoinspelning. Det är samma fina HD-kvalitet som du känner igen från BluRay filmerna som du kan köpa i butikerna. Kameran levereras hos de flesta försäljare enbart som kamerahus, vilket innebär att du måste köpa ett objektiv (lins) också för att kunna ta bilder. Objektiven är ofta det som kostar mest men som också avgör hur bra bilder du kan ta.

 

Pris och finansiering

Kvalitet kostar pengar, och man får vad man betalar för. Så säger ett gammalt ordspråk, och det håller även i detta tillfället. Det billigaste priset vid en snabb sökning på internet ger ett pris som börjar på 5.890 kronor, vilket som sagt är utan objektiv. Kameran kostar alltså en hel del pengar, men jag har ett förslag till hur du kan få råd till den och hur du finansierar denna underbara kamera.

 

Denna metod kallas lån. Ett bra exempel kan vara ett minilån eller ett smslån, som båda är snabba att få och lätta att betala av igen. Du kan också överväga att ta ett litet lån via internet till den nya kameran – så kallat online lån. Med ett sådant kan du snabbt få tag i de pengar som du kanske saknar för att få din nya drömkamera. Till slut finns det inte mycket mer att säga än att det är bara att sätta igång och låna så du får din nya Sony NEX-6 digitalkamera!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *